2568 дней назадАноним

Я працювала в гіпермаркеті на острівку продавцем.. До мене 3.04 підійшов мужик міряти кепку але її не купив іпвшов. Я через 10-15 хв помітила,що він лищив гаменець .Коли я відкрила гаманець побачила документи на машину і кучу грошей ..я пішла в адміністрацію ашану але там нікого не було. Я подумала,що може той мужик повернеться до 22:00 але його не було. На другий день він прийшов десь в обід до мене на роботу але була не моя зміна..він сказав що лишив гамець і т.д. Напарниця дала мій номер телефону. До мене подзвонив десь 7-8 слідчий з претензіями що типу зявіться в райвіділ на допит. Я сказала що по сімейним обставинам не зможу пртїхати і злякалась і сказала ,що нічого не знаю і не бачила... десь ще за тиждень до мене подзвонив типу той власник гаманця..я не брала трубку від не відомого номера..він написав смс,що звяжіться зі мною поки не пізно. Але я дальше сморозилась. За 2 дня він приїхав до мена до хати..короче стукав я йлму не відкрила .він почав казати шо якщо я до йому не передзвоню або не відкрию він приїде з міліцією і лишив номер тел.свій. Я той номер тел дала свому хлопцю( він слідчий) і він з ним говорив. Той мужик каже типу мені треба лише документи на машину,а гроші можна не віддавати і він готовий ще заплатити за документи. Мій хлопець до мене подзвонив і каже щоб я пішла на нову пошту і йому передала їх і він забере заяву. Він сьогодні ті документи забрав і ми до нього подзвонили запитати чи він забрав заяву...він каже що документи він получив,а тепер хоче щоб вернули гроші. Андрій сказав ,що грошей нема. На томість він каже,щоб до понеділка ми віддали гроші якщо нє то щоб броли в батьків. Якщо не віддами ,то він знає генерала і андрія виженуть з роботи і він ще на нього напише заяву що ми разом винні. Але найбільший гон в тому,що коли він перед тим говорив з андрійом ,то сказав що на відео видно що він там був..але його тоді не було в той день взагалі в мфсті.. І він ще сказав що на мене написали заяву що вкрали гаманець і сумку і є відео але 1 над моїм острівков немає камери, 2 якщо є то хіба з сусіднього магазину але там видно що він його сам залишив, і я була сама.. І чи можуть вони долучити мого хлоця до справи як співучасника?

Підскажіть будь ласка що робити?

і справді гон...поганий з андрія переговорщик)))

Аноним (автор вопроса)

Підкажіть,що можна зробити?

взяти адвоката і зустрітися з дядьою, в якого в гаманці була куча грошей і вирішити питання

~= А Д В О К А Т =~

В одній справі можна найняти до 5-ти адвокатів.

Вашого хлопця можуть залучити як свідка в цій справі, оскільки будуть докази, що він говорив із цим чоловіком по телефону, а можливо і буде аудіозапис такої розмови.

Аноним (автор вопроса)

Якщо його долучать до справи яе свідка чи вплине це на його роботу?

~= А Д В О К А Т =~

Головне щоб співучасником не записали, а свідком - не вплине. Але моральна "пляма" на репутації може пошкодити подальшій кар'єрі, а може й ні або навпаки - ще й допоможе. Адже депутатам, політикам, навіть президентам - це не зашкодило! Всього не передбачиш.

Аноним (автор вопроса)

Як підкажете , що можна в цій ситуації зробити? Документи я передала новою поштою,а тепер він хоче щоб повернули гроші..але грошей нема вже

При написании ответа используется разметка Markdown.