2585 дней назадАноним

Доброго дня! Порадьте, куди звернутися. На мою адресу йдуть різного роду повідомлення про несплату 2-х кредитів. В моєму помешканні так званий "позичальник" ніколи не проживав і тим більше не був ніколи зареєстрованим. Мені невідомо з яких причин ці всі папери йдуть на мою адресу. Відповідь банку --- такі листи йдуть по всій Україні з невірним даними, як вони оформляють кредити --- теж загадка. Вже дійшло до того, що прийшов лист про відвідання мого помешкання колекторами (а цим байдуже, на прізвище ніхто звертати уваги не буде). Що мені роботи, куди звертатися. Завчасно дякую.

не звертайте уваги ..... якщо прийдуть колектори чи хтось інший можете просто їх не пускати......або викликати поліцію.

також можете в банки ці написати листи що така особа(яка брала кредит) тут не проживає не зареєстрована і взагалі ви її не знаєте!

~= А Д В О К А Т =~

Колектори не приходять щоб їх не пускати, оскільки вони знають коли приходити. Так просто від даної ситуації не уникнути - потрібно застосувати комплексні грамотні дії.

Аноним (автор вопроса)

А які саме дії я можу застосувати?

Аноним

Напишіть звернення про допомогу омбудсмену. В банках з яких вам шлють повідомлення будуть проводитися перевірки. Якщо ви до кредитів немаєте відношення банки після перевірки відстануть. Це порада з власного досвіду.

При написании ответа используется разметка Markdown.