2571 день назадАноним

Всім доброго дня. На адресу лікарні надійшов адвокатський запит щодо надання амбулаторної карти (що становить лікаську таємницю) Клієнта на руки матері цього Клієнта. письмової згоди від останнього про надання будь-якої інформації третім особам у нас немає. Що в такому випадку робити: надавати в такий спосіб чи листом надати інфо про неможливість надати інфо саме в такий спосіб і таким особам?

Аноним

Автор вопроса не задумывался - почему адвокатский запрос? Возможно не все так просто?! Почитайте хотя бы здесь: http://www.prostopravo.com.ua/prava_potrebiteley/stati/vrachebnaya_tayna_ponyatie_poryadok_razglasheniya_otvetstvennost

Аноним (автор вопроса)

Дійсно не все так просто, і адвокат у даному випадку міг би бути більш далекоглядним та застосувати більш практичний хід, але в даному випадку ми змушені надати пояснення про неможливіть надання інформації в такому порядку.

Так й пояснили б, що потрібна письмова відмова, щоб клопотати перед судом про витребування медичної картки

Георгий.

В законе должны были быть изменения "про адвокатуру",где любые госорганы обязаны на запрос адвоката предоставлять необходимую информацию для ведения судебных споров,но приняли или нет не знаю,уточняйте

~= А Д В О К А Т =~

...надати інфо про неможливість надати інфо саме в такий спосіб і таким особам...

Аноним (автор вопроса)

= А Д В О К А Т = || HELP || * advocate-s@i.ua * тел.: 095 0870419 * Балаушко Анатолій * юр.стаж з 1998 року * Так і зробили, дякую!

При написании ответа используется разметка Markdown.