2541 день назадАноним

Доброго дня. Я стою на 2 групі єдиного податку. Потрібно прийняти платіж від ЮР особи. Як це можливо зробити і чи можливо взагалі? Дякую!

Аноним (автор вопроса)

Вид діяльності: "Оброблення даних, розміщення інформації на веб вузлах та повязана з цим діяльність"

~= А Д В О К А Т =~

Це бізнес питання. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

платник ЄП 2 групи не може надавати послуги юр.особам, це може тільки 3 група ЄП....

Аноним (автор вопроса)

а якщо це провести не як послугу а як продаж товару? В моєму випадку, наприклад, продаж інформаційного тексту (клієнт в себе на сайті його виставить). Чи на моєму виді діяльності це заборонено? Дякую!

Леся Целикова 0505542573

а ВИ напишіть письмовий запит до податкової за місцем реєстрації та до Міністерства фінансів( як керівного органу), нехай вони Вам розтлумачать що таке "повязана з цим діяльність" і чи відноситься до цього пункту виробництво ( написання) текстів та продаж їх іншим СГД, зокрема юридичним особам. У випадку, якщо вони підтвердять ваше право - у Вас буде письмове підтвердження для подальшої роботи, і ніхто в подальшому не зможе Вас звинуватити в порушенні законодавства. На мою думку- можете, але думка моя и податківців може суттєво відрізнятися.

~= А Д В О К А Т =~

А краще найняти постійного грамотного юриста - безкоштовні поради в бізнесі можуть мати зворотній результат... Почитайте у Конан Дойля оповідання про Шерлока Холмса "Клуб рижих"

....якщо підприємцем — платником ЄП 2-ї групи було надано послуги працівникові юридичної особи під час відрядження і вартість послуг оплачується під час відрядження особисто працівником юридичної особи, то порушення умов перебування у 2-й групі платника ЄП не виникає.....

При написании ответа используется разметка Markdown.