2536 дней назадАноним

Громадянин України Георгій Петренко, який у 2016 р. проживав на території Республіки Кіпр протягом 6 місяців та 21 дня, та компанія «Vijnoff Establishment» (резидент Великого герцогства Ліхтенштейн за критерієм інкорпорації) створили на території України Товариство з обмеженою відповідальністю «Війнофф Україна». Кожному із засновників належить 50% статутного капіталу товариства. ТОВ «Війнофф Україна» діє на підставі статуту, який зареєстрований державним реєстратором Війнівської РДА. В статуті вказується, що відносини між ТОВ «Війнофф Україна» та учасниками, а також відносини між учасниками ТОВ окрім статуту можуть регулюватись договором між учасниками. Після реєстрації ТОВ «Війнофф Україна» Г. Петренко та компанія «Vijnoff Establishment» на території Республіки Кіпр уклали договір щодо управління ТОВ «Війнофф Україна», яким врегулювали питання щодо здійснення ними управління товариством, зокрема питання формування наглядової ради, а також окремі питання щодо правосуб’єктності товариства на території України. Право, яке регулює відносини сторін за цим договором, – право Великобританії. Питання: 1) чи регулюється описана вище ситуація нормами Закону України «Про міжнародне приватне право? Чому? 2) чи можливе укладення договору щодо управління ТОВ «Війнофф Україна» між Г. Петренко та компанією «Vijnoff Establishment» на описаних вище умовах та підпорядкування його праву Великобританії? Чому?1 3) яка колізійна прив’язка використана Г. Петренко та компанією «Vijnoff Establishment» для визначення правопорядку, що регулюватиме відносини сторін договору щодо управління ТОВ «Війнофф Україна»? Якими є її особливості?

~= А Д В О К А Т =~

Ви знущаєтесь над юристами? Це роботи на ряд тижнів і комерційне питання не для безкоштовних форумів! Якщо серйозно цікавить відповідь на питання та юридичний супровід всіх процедур - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Питання одного із студентів юридичного вузу з міжнародного права явно. Шановні, вчіться ретельно, Вам потім вашими знаннями заробляти собі потрібно буде, а не на форумах готові відповіді шукати. Успіхів.

При написании ответа используется разметка Markdown.