2553 дня назадВиталик

Скажите пожалуйста- чтобы уволится быстро. Без отработки 2х недель нужно только увольняться по соглашению сторон????? Если так то где найти образец заявы??? Чтобы уже "готовую" бумажку принести долблённому-быдло начальнику. Спасибо заранее

Ні, по згоді сторін теж не просто, ваш начальник має право не погодити таке звільнення, але свою відмову має письмово обгрунтувати. А без відпрацювання 14 днів ви маєте право звільнитися за власним бажанням за наявності поважної причини (переїзд на нове місце проживання; переведення чоловіка або дружини на роботу в іншу місцевість; вступ до навчального закладу; неможливість проживання у даній місцевості, підтверджена медичним висновком; вагітність; догляд за дитиною до досягнення нею чотирнадцятирічного віку або дитиною-інвалідом; догляд за хворим членом сім'ї відповідно до медичного висновку або інвалідом I групи; вихід на пенсію; прийняття на роботу за конкурсом, а також з інших поважних причин)- читайте ст.38 КЗпП України.

Також працівник має право у визначений ним строк розірвати трудовий договір за власним бажанням, якщо власник або уповноважений ним орган не виконує законодавство про працю, умови колективного чи трудового договору (ч.3 ст.38 КЗпП України).

При написании ответа используется разметка Markdown.