2554 дня назадАноним

я с парнем встречяюсь 3 года давно знакомы мне 14 а ему 22 вот мы любим друг друга мы как то задели тему розговора на счет свадьбы и он мне сделал придложения наши радители не против брака ну а по закону это возможно ?

~= А Д В О К А Т =~

А не рановато ли, неуже ли самой не стрёмно?

за рішенням суду вам може бути надано право на шлюб АЛЕ для цього мають бути поважні обставини (як правило вагітність)....

Аноним

А йому все одно! Може педофілія?

Аноним

А родителям - сводничество. Иди лучше учись

Аноним

Можу вмйти заміж в повних 17?

можете, лише за рішенням суду

~= А Д В О К А Т =~

А рішення суду може бути тільки після вагітності.

не вагітності, а наявності відповідності інтересам заявника

Рішення суду може бути не тільки після вагітності, а і в період вагітності)

~= А Д В О К А Т =~

"Після початку вагітності" - це ж не "після родів". Тобто це одне і те ж що і фраза "в період вагітності"... )))))

Притча. Один умелец приготовления шашлыков признался в компании что шашлыки сегодня вышли не очень - с горчинкой! Все спросили как же так, ты же мастер по шашлыках! А он отвечает "панымаеш дарагой, всё шло хорошо, но мой конкурент "по цеху общепита" подошёл к моим шашлыкам, увидел как они харашо готовятся и какой апетитный запах от них, наклонился и у него появились слёзы зависти. Он покапал ими на шашлык и шашлык стал от этого горчить. Так выпьем же за то, чтобы слёзы зависти никогда не появлялись у нас! Генацвали".

Притча гарна. Але яке вона відношення має до відповідей на питання?

~= А Д В О К А Т =~

Це прихований зміст - той кому адресовано явно зрозумів...

https://www.google.com.ua/search?client=opera&hs=VQ4&biw=1366&bih=659&tbm=isch&sa=1&q=шашлик&oq=шашлик&gs_l=img.12...24075.24075.0.25575.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.img..0.0.0.kPakHhjwPIY#imgrc=gGxGqViofB7jcM:

що за бажання у доросле життя в років...! ? якщо у Вас дійсно кохання, то Ви нікуди одне від одного не втечете якщо ще кілька років прозустрічаєтесь

~= А Д В О К А Т =~

Плотоядному - плотоядне! А тонку організацію душі чи правильну ідеологію не всі в стані зрозуміти. Тому й таке трапляється.

притчу в студію

При написании ответа используется разметка Markdown.