2539 дней назадАндрей

Доброго дня , збираюся відкрити будівельний магазин , через дорогу уже є такий , під скажіть мені сказали , що потрібно брати дозвіл у сільської ради і що вона його не надасть тому що там рядом вже є будівельний магазин , де написанно що я маю брати дозвіл у сільскої ради ? Я беру приміщення в оренду .

на якій підставі Ви користуєтесь приміщенням, в якому плануєте відкрити магазин? І ніяких дозволів на ведення бізнесу в сільраді брати не потрібно.

~= А Д В О К А Т =~

А те, що сільрада заангажована, то це корупція налице. Тому можна "працювати" в цьому напрямку. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Андрей (автор вопроса)

Дякую вам за відповідь Юлія , я збудував його на своїй ділянці і документи оформив для ведення господарскої діяльності і там планує відкрити магазин буд матеріалів , або надати його в оренду свому товаришю для цієї ж мети .

~= А Д В О К А Т =~

Зверніть увагу на своє юридичне обслуговування - адже конкурент так просто не здасться, а скоріш за все почне вести "юридичну війну" з ініціалізацією позапланових перевірок через владні кабінети, з анонімними (чи підставними) зверненнями про якісь порушення у вас тощо - варто готуватись до цього завчасно.

При написании ответа используется разметка Markdown.