2513 дней назадВладимир

Доброго дня.Потрібна допомога. У мене був студентський кредит(на момент оформлення було 19 років) у розмірі 300 грн.Прописка була в гуртожитку, телефон з часом змінений. Про кредит вдало забуто...і ось вчора потрібно було оформити карту (Приват).Дізнаюсь, що за 4 роки (з моменту оформлення кредиту) там набігло 26 тисяч гривень. Листів не отримував (згодом змінив місце проживання). Як правильно чинити в такому випадку? Чи реально могло бути нараховано стільки %?

потрібно знати умови кредиту. з вашого повідомлення нічого конкретного сказати не можна. поки радив би не платити і нічого не робити, якщо звернуться до суду, тоді звертатися до юриста, аналізувати позов і готувати заперечення.

~= А Д В О К А Т =~

Вам необхідно звернутись до адвоката. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Правила даним банком затверджено в 2010 році, при оформлені картки Ви певне писали заяву - згоду з правилами, було б добре на неї глянути. Матеріали з суду вже отримали? Якщо так, телефонуйте, розкажу як діяти (розкажу безкоштовно)

При написании ответа используется разметка Markdown.