2512 дней назадАноним

0938294441 olena01011992@gmail.com

Аноним (автор вопроса)

Скільки я маю платити по закону якщо зарплата моя 7000?

3000 грн. многовато будет))). Зависит от возраста ребенка и от вашей с женой договоренности. В Семейном кодексе предусмотрено, что алименты платятся либо в твердой денежной сумме (при нерегулярном доходе), либо в процентном соотношении (при стабильном регулярном доходе), но не менее 30% от прожиточного минимума на ребенка соответствующего возраста. К тому же, до достижения ребенком 3-х летнего возраста, жена также имеет право на алименты. Может стоит в судебном порядке получить решение суда о размере алиментов и платить то, что установит суд?

Аноним (автор вопроса)

Суда ще не було . Отримую 7000. А що робити тим,що в інтернеті всяке таке пише,що не хотів би чути.

Аноним (автор вопроса)

Дитині 2роки

Аноним (автор вопроса)

Скільки суд встановить? Отримую 7000військовослужбовець

А иск в суд уже подан? В интернете заблокируйте ее и она не сможет делать комментарии.

Аноним (автор вопроса)

Так вона збирає документи.Мені сказали хай сама збирає документи так як ,я не прописаний. Вона пише у всіх групах нецензурну лексику , по тел.погрожує,що не дасть з дитиною бачити. Розрахуйте будь-ласка суму аліментів.Скільки мені їй платити,зараз поки суд не визначив.

Аноним (автор вопроса)

Хтось може сказати скільки будуть стягувати з мене аліментів? Якщо заробляю 7000?

Точного ответа сколько присудит суд вам алиментов никто не скажет, но сейчас вы можете платить 1/4 от дохода - 1750 грн., в назначении платежа указывайте, что это алименты, потом в суде предоставите эти квитанции как подтверждение того, что вы платили.

Аноним (автор вопроса)

Зрозумів Просто одні говорять,що я маю платити 30%прожит.мінімуму,одні що 1/4зарплати. Незнаю скільки скидувати )

СІМЕЙНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ Стаття 182. Обставини, які враховуються судом при визначенні розміру аліментів 2. Мінімальний розмір аліментів на одну дитину не може бути меншим, ніж 30 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, за винятком випадків, передбачених статтею 184 цього Кодексу. Стаття 183. Визначення розміру аліментів у частці від заробітку (доходу) матері, батька дитини 1. Частка заробітку (доходу) матері, батька, яка буде стягуватися як аліменти на дитину, визначається судом. 2. Якщо стягуються аліменти на двох і більше дітей, суд визначає єдину частку від заробітку (доходу) матері, батька на їх утримання, яка буде стягуватися до досягнення найстаршою дитиною повноліття. 3. Якщо після досягнення повноліття найстаршою дитиною ніхто з батьків не звернувся до суду з позовом про визначення розміру аліментів на інших дітей, аліменти стягуються за вирахуванням тієї рівної частки, що припадала на дитину, яка досягла повноліття. Стаття 184. Визначення розміру аліментів у твердій грошовій сумі 1. Якщо платник аліментів має нерегулярний, мінливий дохід, частину доходу одержує в натурі, а також за наявності інших обставин, що мають істотне значення, суд за заявою платника або одержувача може визначити розмір аліментів у твердій грошовій сумі. 2. Розмір аліментів, визначений судом у твердій грошовій сумі, підлягає індексації відповідно до закону. 3. Якщо розмір аліментів, визначений судом у твердій грошовій сумі, менше мінімального розміру, передбаченого частиною другою статті 182 цього Кодексу, то дитині призначається відповідно до закону державна допомога в розмірі різниці між визначеним розміром аліментів і 30 відсотками прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Аноним (автор вопроса)

Це виходить шо я буду платити 30% від зарплати?

~= А Д В О К А Т =~

Якщо цікавить детальний алгоритм що робити з інтернет атакою та інші подетальні дані (на перший погляд вам вже більш ніж достатньо розповіли!) - то якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Аноним (автор вопроса)

Це виходить шо я буду платити 30% від зарплати?

1/4 часть от зарплаты, но не меньше 30% прожиточного минимума на ребенка соответствующего возраста - в вашем случае не меньше, чем 30% от 1426 грн., то есть не меньше 427,80 грн. Вы взрослый человек, это ваш вопрос, читайте внимательно ответы. И вообще ребенок кушать хочет независимо от отношений между родителями.

При написании ответа используется разметка Markdown.