2536 дней назадЮлия

Доброго дня, підкажіть, ось я подала зустрічний позов батьку нашої дитини (він хоче повернути дитину на постійне місце проживання), я ж подала про те, щоб залишити дитину зі мною, розірвати шлюб та щоб він сплачував аліменти. В суді буду вперше, які питання можна поставти позивачеві,щоб схилити суд на свою сторону? Заздалегідь дякую.

~= А Д В О К А Т =~

Щоб гарно вигравати суд, то важливі не питання під час судового засідання (бо це все для показухи). А важливо те, що написано в самому позові - адже там має бути вже все передбачено та "підперто" належними та достатніми доказами. А ще вам можна викласти свій зустрічний позов у новій редакції (якщо термін не пропущено) де все неправильне виправити та доповнити і довести. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

А в суді класично під час суду повинні бути лише одні слова: "я повністю підтримкю те, що викладено у позовній заяві та прошу задовольнити заявлені вимоги у повному обсязі", бо все інше вже має бути описано та представлено. І в крайньому разі ще раз зачитати вслух весь текст позову, поки суд не зупинить за переліміт часу, вказавши що "ми й самі читати вміємо". А може й не зупинить - тоді весь текст можна встигнути. Але це не важливо - важливо те що подано ПИСЬМОВО. Бо "написане пером не вивезеш і волом".

В суді важливі не питання, а докази, вам необхідно подати суду докази, що проживання дитини із вами відповідає її інтересам, а для цього бажано пред"явити в суді документи про ваші житлові умови, стан вашого здоров"я, зокрема, що ви не перебуваєте на обліку психоневрологічному та алкоголічному кабінетах, характеристику з місця роботи, довідку про доходи і т.д..

~= А Д В О К А Т =~

Навіть при наявності короткого переліку, вказаного "Juris consultus Ivanna (jurisconsultus@bigmir.net)", навряд чи ви справитесь підготувати правильно та достатньо повно все необхідне. Краще залучіть до підготовки юриста і тексту і всього іншого юриста, а то жаль буде марно потрачених ваши зусиль, оскільки справи такої категорії достатньо складно "провести в життя".

юриста однозначно і поради отримати після надання юристу вже наявних документів, авторе, ми не це навчаємось роками і практикуємось також чимало часу, не варто йти шляхом економії, вона може дорого коштувати ...

При написании ответа используется разметка Markdown.