2506 дней назадАноним

Чи може особа, яка виконує обов`язки директора і має право підпису ставити підпис де написано директор і його прізвище?? Як правильно робити??

Можна вручну нижче записати во.директора, його прізвище, ініціали і підпис. Або надрукувати новий документ з даними в.о. директора, щоб красивіше виглядало.

Аноним (автор вопроса)

а якщо не писати в.о., то не можна? як бути якщо же ми так підписали?

Нічого страшного, якщо буде якийсь спір відносно цього документу, то можна уточнити, що на час підписання документу в.о. директора була особа, яка мала право підпису, однак допущено технічну помилку щодо його посади.

~= А Д В О К А Т =~

А при напористому адвокату з протилежної сторони, який зуміє переконати суд, такий документ може бути визнаний не дійсним, нікчемним. О то так і на прибиральницю можна заднім числом потім видати наказ про в.о. і що її підпис тоді стане дійсним? До речі, вона (приральниця) може сама все й "виконати", бо має вільний доступ до кабіннтів, які прибирає, тобто до печаток, штампів, ввімкнутого компа також. Та ще й ніхто потім не доведе чий підпис і де поставлений, адже різної складності підписи. Деякі і дитина може підробити.

якщо буде спір щодо дійсності документу, де вказана одна особа, а підпис належить іншій, то вирішення даного спору залежить від професійності підходу кожної зі сторін. Коли одна сторона доведе, що підпис не належить особі, яка вказана як підписант, друга сторона (коли вона зацікавлена в доведені дійсності документу), повинна буде доводити, що підпис належить іншій конкретній особі і ця конкретна особа мала повноваження на дату підписання

При написании ответа используется разметка Markdown.