2534 дня назадАноним

В мене юрид.освіта. наразі працюю на заводі(не юрист). І з явилася вакансія юрист.питання: як краще для мене влаштовуватися по сумісництву чи по цив.правовому догов. ?Оскільки першу роботу поки залишати не хочу. Які переваги і недоліки того і іншого?

Вам як юристу самому це питання варто вивчити і більш детально. Згідно цивільно-правового договору ви не будете штатним працівником підприємства і займати посаду юриста не будете, згідно цивільно-правового договору можна надавати послуги або виконувати роботи, тобто у вашому випадку ви будете надавати правові послуги підприємству, підтвердженням чого будуть акти наданих послуг. Прцюючи по сумісництву, ви підпорядковуєтеся внутрішньому трудовому розпорядку і ваші посадові обов"язки кокнретно зазначені в посадовій інструкції.

Юрист

Поскольку Вы уже работаете на этом предприятии по трудовому договору, то зачем устраиваться на должность юриста по гражданскому правовому договору. Устраивайтесь на эту должность по совместительству если эти должности возможно совмещать.

Аноним (автор вопроса)

А досвід роботи зараховується по цив.правовому договорі чи ні?

Аноним (автор вопроса)

Що б ви порадили краще , по сумісництву чи все ж таки цив.договорі

~= А Д В О К А Т =~

По сумісництву звичайно захищеніше.

на одному й тому ж підприємстві це буде не сумісництво, а в порядку суміщення посад, а взагалі, краще вивчати питання самому і різницю між варіантами ..., як же інакше юристом працювати..

При написании ответа используется разметка Markdown.