2502 дня назадСветлана

Дитина кожен ранок підіджає до школи шкільним автобусом.Коли вона зайшла то було багато учнів і вона стала біля техпрацівниці школи,яка сиділа і ніколи не вступе місце дитині.Та взяла і штовхнула дитину,щоб вона відійшла.Моя дитина промовчала і нічого не сказала,не відійшла,бо не було місця.Вона не впала,але чи має право працівниця школи таке робить.Куди мені звернуться з цією проблемою?Вона ж могла зробить усне зауваження,якщо вона зробила щось не так

Анонім

Швидше за все необхідно звернутися то адміністрації школи (цілком логічно). В юристів ефективніші варіанти будуть?

Аноним

Стыдно за наших людей - не сделала замечание. а толкнула....Ну обратитесь в суд. пусть ее расстреляют.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо зібрати належні докази, то можна звернутись і до адміністрації школи, і до поліції, шкоди буде мало, але для фіксації самого факту щоб не повадно було надалі - там же було купа свідків! Адже навіжених потрібно приструнювати і нічого тут не стидно! Свої права потрібно блюсти і навіть публічно, інакше сядуть на голову і звісять ніжки.

Аноним

Наша настоящая беда в том, что мы знаем свои права блюдем их, и этому учим своих детей. Только почему же так не происходит в отношении наших обязанностей? С трудом верится, что взрослый человек без причины при свидетелях толкнул ребенка, а он такой весь из себя "ягнёнок". Конечно нужно отстаивать свои права, но не получится ли так что при опросе свидетелей всплывает что-то неприятное. А раньше "старость " учили уважать даже если она и не адекватная, и, кстати любви и мира в обществе было больше. А сейчас главное "ПРАВА МОИ И МОИХ ДЕТЕЙ"

Аноним (автор вопроса)

Дитина просто стала і стояла,повернувшись до неі спиною.І про яку повагу може тепер йти мова,якщо старша людина себе так поводе.І,якщо б дитина була винна,то я б це питання не піднімала.

Аноним (автор вопроса)

І в школі вона прибирає в початкових класах,то виде себе грубо з учнями.Але ніяких дій зі сторони адміністраціі не має

~= А Д В О К А Т =~

Так написано вам що робити - будете чи полінуєтесь?

Аноним (автор вопроса)

Буду.ДЯКУЮ!!!

Аноним

Зайдіть до автобусу, у присутності інших дітей і Вашої дитини поясніть, що штовхатися не можна у будь-якому випадку.

Аноним

Все залежить від того кому Ви бажаєте надати урок. Якщо займатися перевихованням дорослоі техпрацівниці, то не лінуйтесь і слухайте досвідченого юриста. Якщо свою дитину, то ось Вам живий приклад того, як не потрібно робити. До речі дітям необхідно пояснювати, що в житті бувають і більш серьйозніші трудноші, і буває не штовхають, а бьють.

При написании ответа используется разметка Markdown.