2528 дней назадАноним

Мені нанесений безпідставний удар від особи під час якого в мене виявився переломагий ніс зі зміщенням, очевидці друг особи яка нанесла цей удар та моя дівчина що була в той час зі мною та прохожа особа, по гарячим слідам поліція впіймала зловмисника та його друга, вони надали пояснення в яких підтвердили факт своєі вини, є свідчення моєі дівчини, та особи яка була недалеко від цьоі ситуаціі, рішенням суд-мед встановлено легкі тілесні ушкодження зі тимчасовою втратою своіх функцій(дихання), як при цьому правильно оформити цивільний позов на відшкодумання матеріальних та моральних збитків та яка процедура, та які документи потрібно мати при проводженні кримінального провадження?

~= А Д В О К А Т =~

У вас дійсно непогані перспективи досягти результату, але потрібно з першого разу все виконати грамотно, а перед тим детальніше юристу висвітлити "картину". Якщо протилежна сторона через своїх юристів "заплетуть юридичні кружева" - потім змінити щось буде утруднено значно. Якщо цікавить правильний юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Позов складається відповідно до ст.119 ЦПК України. Ви його для того, щоб його було розглянуто у кримінальному провадженні судом, повинні надати до початку слухання справи по суті у суді. Тобто якщо кримінальне провадження знаходиться у слідчого - надайте позов йому. А враховуючи безпідставність завданого удару Вам, то застережую, що квалифікація дій особи повинна бути не за ст.125 КК України, а за ст.296 КК

При написании ответа используется разметка Markdown.