2523 дня назадАртем

майже пів року дружина працювала на приватного підприємця продавцем в магазині.під час останньої ревізії в магазині зявилась недостача в сумі 16000 грн.власниця погрозами змусила написати розписку що вона поверне цю суму інакше за неї візьметься її брат поліцейський.на даний момент написала заяву в поліцію і вимагає повернути гроші хоча дружина їх не брала ні копійки,це видно і на камерах встановлених в магазині,і перевірити звідки взялась недостача неможливо так як вона забрала всі документи.дайте пораду що можна зробити в даній ситуації.чекаю відповіді на ел.пошту stupak.199226@gmail.com

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібний адвокат. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Аноним

Только не дистанционно! И, желательно, не совсем "местный". Обычно, юристы или адвокаты из небольших населенных пунктов повязаны друг с другом. Балаушко, кстати, тоже хвастается своими связями в ментовке.

Якого змісту розписка?

артем

розписка написана під тиском,про тещо дружина поверне гроші в сумі 8000 гривень. а якщо написати зустрічну заяву про наклеп і вимагательство?

~= А Д В О К А Т =~

Ось для цього і потрібен діалог з обраним вами юристом та розроблення правильної стратегії. Короткими повідомленнями на форумі, як бачите, вам у питанні, над яким потрідно професійно ретельно попрацювати, ніхто не допоможе реально по іншому.

При написании ответа используется разметка Markdown.