2517 дней назадНеизвестный

Брав борг в компанії "манівео" перестав платити і вкінці нарахували 15 тисяч,після чого продали мій борг іншій крдитній компанії,та в свою чергу подала на мене в суд від імені манівео,і продовує нараховувати відсотки. Кажуть,що навіть після рішення суду процент буде рости тому що договір не буде розірваний а я просто погашу заборгованність яка була раніше,ще на той момент коли тільки подавали в суд,а поки він пройде наростуть відсотки майже вдвічі більші,законні такі дії?варто шукати адвоката і боротися на суді?

~= А Д В О К А Т =~

Звичайно варто. Можна як мінімум відбити значну суму з вказаної. Але потрібно попрацювати юристу, вивчити матеріали обставини уточнити, хоча б дистанційно це можна зробити. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

дуже навіть варто надіслати юристу / адвокату скан. копії (або надати місцевому адвокату копії) наявних у Вас матеріалів для грамотного складання заперечення на позов та розглядати розірвання договору. Якщо цікавить, можу проаналізувати матеріали, якщо надішлете на пошту, про вартість підготовки документів до суду поговоримо ...

При написании ответа используется разметка Markdown.