2496 дней назадАноним

Батько ніде не працює. Прописаний ,але фактично не проживає понад 30 років у квартирі ,де проживаю я зі сім'єю.А також володіє на правах спільної часткової власності 1/2 цієї однокімнатної квартири. Я володію 1/4.Мій неповнолітній син теж 1/4. Яке майно можуть арештувати.

~= А Д В О К А Т =~

Його частку можуть; його майно рухоме можуть шукати в квартирі теж тим більше за місцем прописки. Є вже випадки коли 1/2 продають з аукціону іншій особі і тоді починається "кардибалет" вселення якогось бомжа чи групи циганів. Адже колектори над цим працюють: як довиштовхнути інших проживаючих як "зозуля з гнізда", "зачіпившись" за частку.

Аноним (автор вопроса)

Дякую

Аноним (автор вопроса)

Дякую. підкажіть, чи можу я звернутися до суду зараз (засідання 2 червня) , щоб мені надали копію судового позову з метою захисту своїх інтересів як третя особа.щоб можна було отримати для себе юридичну допомогу.

Вам потрібно звертатись до суду з клопотанням про залучення Вас до справи в якості третьої особи, а далі вже будете мати всі процесуальні права. На практиці, часто арешт накладається на майно в цілому, тобто, неможливість будь-яких угод виникає для всіх співвласників... (нажаль), захищати інтереси потрібно і бажано поки майно не арештоване, боржнику подумати над кроками вирішення питання для запобігання арешту ..

якщо потрібна допомога зі складання документів, пишіть чи телефонуйте, обговоримо

~= А Д В О К А Т =~

Вам простіше щоб батько швидко подаруваа вам свою 1/2 та виписався. І тоді всі проблеми будуть зняті в принципі.

При написании ответа используется разметка Markdown.