2517 дней назадГалина

Припаркований автомобіль був вдарений іншим автомобілем. Винуватець втік, а свідкам, які були в той час поряд сказав, що в нього нагальна справа, він приїде-розбереться .Була викликана патрульна поліція, складена схема ДТП(автомобіль потерпілого не перешкоджав рухові), взято пояснення у потерпілого і свідків, встановлена особа винуватця, написана заява про прийняття мір до винуватця пригоди. Копії документів віддали в свою страхову, вона все відшкодувала, крім франшизи. Звернулися до страхової винуватця, (він показав нам свій поліс). Там зажадали рішення суду про його вину. Звернулись до працівників патрульної поліції, чи вони передали справу в суд. Відповідь -ні, бо не складений адмінпротокол, винуватець не з'являється для його підписання. Хотілося б дізнатися, чи поліція не має ніякого впливу на дану особу, чи просто не хоче виконувати свою роботу( пройшло вже півтора місяця)?Нам розказують, що йому не можуть вручити повістку, на контакт з працівниками поліції він не йде. Хоча нам, потерпілим, розказує, що признає вину і готовий до співпраці. Ніяких грошей ми з нього не вимагаємо.Наперед дякую за відповідь.

В м. Дніпро співробітники поліції з тими, хто не зявляеться, роблять так: замовним листом направляють на його адресу виклик (або повідомлення) про необхідність зявитись. Чекають на повернення поштового повідомлення (або конверту з відміткою, що людина не приходить на пошту за листом). Потім складають протокол без цієї особи та направляють його до суду. От і все. Суди жодного разу не повертають такі протоколи та не визнають їх незаконно складеними (з підстав складення без правопорушника).

~= А Д В О К А Т =~

Неправда. Є випадки коли суди закривають подібні справи в т.ч. як за пропуском терміну 3-х місячного так і за відсутністю складу правопорушення.

При написании ответа используется разметка Markdown.