2490 дней назадАноним

Мене з від усіль відфутболюють, не дають довідку, щобя не зміг зняти побої

самі ви собі раду не даєте, зверніться очно до адвоката, який би поміг вам

~= А Д В О К А Т =~

Зверніться до лікаря (зараз це можна зробити до будь-якого лікаря - знайдіть такого, що не відмовить), опишіть йому всю ситуацію та вимагайте максимального занесення даних в історію хвороби (чи в інші медичні документи), особливо, що стосується детального опису всіх тілесних ушкоджень, колір саден, інших слідів на тілі, того що з ваших слів вас побили працівники поліції. Це потім пригодиться для суд-мед експертизи живої особи, якщо вам зараз не дають на неї направлення - обов'язково досягнете такого направлення згодом, але щоб було документально вже зафіксовано, то це допоможе експертам розібратись пізніше.

Зверніться до прокуратури (якщо не допоможе нижчого рівня - йдіть в регіональну - бувшу обласну), там обов'язково повинні надати направлення на суд-мед.експертизу як мінімум. А заодно і про корупційне "відфудболювання" напишіть (бажано поштою рекомендованим листом, так фіксуються дати подачі краще) - теж повинні прийняти заходи. Не приймуть з першого разу звертайтесь повторно, звертайтесь до вищестоячої прокуратури, навіть в Генеральну до Луценка. Мені приходиться деколи по 7 заяв подавати і накінець відповідають. Будьте наполегливим - саме цього і бояться зловмисники - вони ж теж тремтять щоб не було розголосу, кому потрібні "косяки" по кар'єрі!

Зверніться до ЗМІ, журналістів, наприклад Магнолія ТВ - приймають такі звернення та проводять журналістські розслідування з відеосюжетом по ТВ. Деколи це має резонанс.

Якщо цікавить дистанційний юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.