2514 дней назадЮрій

Привіт!

Я проживаю в студентському гуртожитку, і приблизно 2 тижні тому в мене сталася неприємн ситуація. В мене з гаманця зникли 50$. Жалію, що не пішов одразу до поліції зняти відбитки пальців. У мене були певні підозри, хто б це міг зробити. Однак, вже змирившись з ситуацією, просто забув. Однак зовсім нещодавно, дні 2 тому я застукав хлопця, який проживає в сусідній кімнаті, за тим, що він риється у моїх кишенях у куртці, де того разу в мене лежав гаманець. У кімнаті наодинці від залишився обманним шляхом (попросивши допомоги у своїй кімнаті і "відлучившись" на декілька хвилин). Коли я раптово повернувся до своєї кімнати, я бачив, як він стояв біля шафи і "рився" по моїх кишенях. На питання " Що це таке?" він почав відповідати дурні "відмазки": "Я тут щось згубив, шукаю, і т.д."

Питання: Чи є якийсь спосіб, як можна притягнути дану особу до відповідальності? Чи як краще діяти в даній ситуації?

Дякую!

В даному випадку дуже мало доказів того, що ця особа мала намір скоїти правопорушення, тому притягнути її до відповідальності складно, майже неможливо.

~= А Д В О К А Т =~

Але зафіксувати даний факт подачею заяви про злочин - вповні можливо. Не відомо ж як він себе поведе на слідстві. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.