2509 дней назадАнон

Доброго вечора! Скажіть будь ласка яку довідку можна вимагати від роботодавця щоб взнати по якому договорі мене оформили цивільно правовому договорі чи трудовому і куди ця довідка може іти?

довідка сама ходити не вміє. куди занесете, туди й піде. вам для чого вона потрібна?

Аноним (автор вопроса)

Щоб визначити по якому договорі мене оформили

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно звернутись до роботодавця з письмовою заявою, в якій попросити це роз'яснити письмово та видати про це довідку. І він зобов'язаний буде надати теж письмову відповідь та/або довідку.

Аноним

У Вас повинен бути другий екземпляр такого "договору". Скоріш за все, Ви - не оформлені взагалі. Сходіть до податкової, дізнайтеся про Ваші відрахування податків від роботодавця.

Аноним (автор вопроса)

Дякую

якщо підписувати наказ і писали заяву про прийняття на роботу, здавали трудову ., копію паспорту, коду, диплому тощо.- працюєте по трудовому дог., по цивільно-правовому мали подавати лише копію паспорту та коду і другий екземпляр договору у Вас має бути. Зверніться до податкової і побачите чи оформлені Ви взагалі....

Аноним (автор вопроса)

Дякую

~= А Д В О К А Т =~

Якщо підете зразу в податкову - то можливо "спалите" роботодавця, а що потім там зможете працюати далі, чи ви про це "не подумали". Треба ж "бачити" далі свого носа.

та яке ще "паливо" ... просто взяти довідку ОК-5, наприклад і все... при цьому немає необхідності пояснювати навіщо чи давати якусь інформацію, де "працює"

При написании ответа используется разметка Markdown.