4107 дней назадАноним

доброго дня я мама трьох діток до 5 років і хочу розлучитись з чоловіком, підкажіть як це зробити швидко

Маша

доброго дня у мене таке питання. Ми зчоловіком вже не жевем два місяці він хоче розлучення але не подає чи варто самій подати на розлучення зарас чи немає різниці раньше або пізніше. бо я можу почекати по він надумається але незнаю чи цей час не будепотім проти мене грати ?

Світлана

добрий день ми хочем розвестись з чоловіком у нас повна згода з розподілом майна, є двоє діток 3 і 6 років, проблем з аліментами нема. повна згода по всіх питаннях. скільки часу займе розлучення? і чи можна подати документи разом, а потім щоб за нас вирішували всі питання довіренні лиця? і скільки це займе часу? дякую.

Марія

Доброго дня, я хочу розвестися із чоловіком, ми живемо у мене в дома де і приписані. Чоловік постійно коли якась сварка, чи за власним бажанням іде до себе додому забираючи усі кошти мене з дитиною залишає одну .Дитині 1.7місяців . Він каже що забере у мене дитину чи можливо це і не хоче давати розводу.

Аноним

Не має значення, чи хоче один з подружжя розлучатись. Дитина зазвичай залишається з матір’ю, виняток коли матір наркоманка, алкоголічка і т. п.

Аноним

Добрий день.живу з чоловіком 9років.мажмо трьох дітей.два роки тому моя мама дала гроші на купівлю хати,власник цієіі хати є я.тепер він мене виганяє з хати.чи можна доказати що моя мама дала гроші на купівлб

Аноним

Можно ли подать документы (копию свидоцтва о рождении ребенка и копию свидоцтва о браке).Все оригиналы у мужа.Отдавать не хочет.?

Аноним

Добрий день , чи можна розлучитися з чоловіком якщо малій тільки 10 міс. я приписана і мала приписана у себе дома а жили у чоловіка , і у мене паспорт не поміняний на фам. чол. типу після весілля я не поміняла паспорт , з весілля пройшло 3 роки це не проблема цікаво?? і скажіть протягом якого часу нас розлучать , чоловік не проти розлучення

Аноним

Доброго дня! Я хочу розлучитись з чоловіком! Поділу майна нема ,не претиндую на еліменти, є дитина 5.8 р. Як це зробити швидко та недуже дорого! Дякую!

Аноним

добрий вечер.я хочу розлучитись з чоловиком але вiн проти,прожили 1 рiк дiтей нема i я не претендую на майно.скажить будь-ласка як зробити краще.?

Аноним

чи можить подать жінка заяву на розлучиня ми знею прожили півроку чи можуть нас розвисти втой же деня якщо я незгоден

Аноним

підкажіть будьласка, мої батьки розвелись 10років тому, я прописана у квартирі свого батька, квартира на нього дарча (живу з мамою), хоча по своєму місцю прописки я прописала свою дитину, батько мій проти був,хоча я її приписала законно, батько хотів мене виписати, але поки дитині 6місяців він не матиме такого права нас звідти виписувати? і до скількох років дитині ми можемо бути там приписані?

Аноним

Які я маю права, якщо чоловік пішов з сім'ї, забравши всі гроші, сказав що забере взагалі все і аліменти не платитиме ( дитині 3 місяці), погрожує і требує щоб я показувала йому дитину коли він хоче ( приїхав об 23 годині ночі, дитини вже спить), я не пустила, переліз через загорожу, газував голосно на мотоциклі, обзиває мене. Що я можу зробити щоб жити спокійно.

Олена

чи можна розлучитися з чоловіком наркоманом, з нами не живе, коли жив крав гроші, у нас дитина 7 місяців?

можна коли він вчинив проти вас чи дитини протиправну поведінку (злочин), відповідно до ч. 2 ст. 110 СКу....а так тільки після досягнення дитиною 1 року.... також раджу позбавляти його батьківських прав....зверніться в орган опіки і піклування

леся

Я хочу розлучитись,дитині 6місяців,і 2,7м,допоможіть вже розлучитись хочу

~= А Д В О К А Т =~

Оскільки при такій ситуації є конфіденціальні моменти - зверніться безпосередньо на ел.скриньку: advocate-s@i.ua для продуктивного діалогу та обміну інформацією.

Аноним

Доброго дня) я хочу розлучитися у нас єдиним нині 2 рочки і спільна квартира, що нам робити?

~= А Д В О К А Т =~

Треба повиясняти декілька деталей вашої ситуації та виробити правильний алгоритм дій. Варіанти як це вчинити швидше - є. Зверніться на ел.скриньку: advocate-s@i.ua

Аноним

Скажіть будь-ласка, хочу розлучитися з чоловіком, тому що залишив мене ще коли я була на 4-му місяці вагітності, пішов до іншої. В свідоцтві про одруження я мала взяти його прізвище, але коли побачила що він почав гуляти я вирішила, що не хочу змінювати своє прізвище на його. Тепер коли має народитися моя дитина я хочу дати їй своє прізвище. Чи можу я дитину записати на своє прізвище, якщо ми не розлучені?

Аноним

Скажіть будь-ласка, хочу розлучитися з чоловіком, тому що залишив мене ще коли я була на 4-му місяці вагітності, пішов до іншої. В свідоцтві про одруження я мала взяти його прізвище, але коли побачила що він почав гуляти я вирішила, що не хочу змінювати своє прізвище на його. Тепер коли має народитися моя дитина я хочу дати їй своє прізвище. Чи можу я дитину записати на своє прізвище, якщо ми не розлучені?

~= А Д В О К А Т =~

Так просто ви не зможете розлучитись до 1 року дитині.

Катерина

Доброї ночі,хочу розлучитись.З чоловіком не проживаємо разом 4 роки,не знаю де він,лише те,що і іншій країні.Чи можливе розлучення і що для цього потрібно без нього?

~= А Д В О К А Т =~

Подати позов до суду. Якщо потребуєте допомоги в складанні тексту позову - зверніться на ел.пошту: advocate-s@i.ua

звичайний позов про розірвання шлюбу. справа буде розглянутою і без нього

Аноним

Доброго дня....я живу з чоловіком три місяці в свідотстві про одруження я на його фамілії а в паспорті ще на своїй і чи можуть нас розвисти щоб не міняти паспорт

Практически нет, у Вам нужно для начала поменять паспорт.

Аноним

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як розлучитися з чоловіком. 1. Дитині виповнилося 3 роки. 2. Проживаємо у гуртожитку від його роботи. Я приватної власності не маю. У батьків є приватний будинок в іншій області. Планую винаймати житло. 3. Маю стабільну роботу (місяць тому вийшла з відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку). 4. Причина розлучення: зміна чоловіком релігійних поглядів та захоплення боротьбою у державі проти гомосексуалізму.

~= А Д В О К А Т =~

Зміна з яких на які, адже це суттєво, якщо наприклад прийняв Іслам? І потрібен діалог. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Вам потрібно подати позов до суду про розірвання шлюбу. До позову додаєте копія позовної заяви, орігінал свідоцтва про шлюб та копію, копії Вашого паспорта та паспорта чоловіка, копії свідоцтва про народження дитини (по 2 примірника копій паспорта та свідоцтва), орігіна квітанції про сплату судового збору. В позові слід ставити питання про визначення місця проживання дитини, щоб у подальшому Ви мали змогу звернутися до суду із позовом про стягнення аліментів на її утримання.

Аноним

доброго дня..мене цікавить така інформація....Дитині 1.3роки,я подала на розлучення чоловік з нами не живе майже рік часу...чи швидко нас розведуть,та чи може він претендувати на дитину. На аліменти я подала вже давно він має борг великий чи може цей борг вплинути якось на розвід та на те щоб йому заборонити бачити дитину? дякую

~= А Д В О К А Т =~

Про дитину - потрібно позбавити його батьківських прав, якщо є підстави для цього і це складно та довго. А розлучать в порядку "живої" черги справ у конкретного судді, їх складності та непередбачуваності, тому як це можливо передбачити, коли навіть комп'ютер цього не в силі, який розподіляє справи між суддями ? Також залежить від грамотності вашого юриста (чи його відсутності - тоді акцент буде в сторону волокіти).

Аноним

А якщо немає адвоката в мене по справі розлучення,що тоді? Як добитись сплати аліментів? дякую

Аноним

Справа в тому що я немаю змоги оплатити послуги адвоката...Чи можу я без адвоката сама своїми силами добитись розлучення(щоб не переносили справи,довго не думали) чи це не можливо? Як добитись сплату аліментів від чоловіка і коли я зможу позбавити батьківських прав,та чи це взагалі можливо? Буду вдячна

Своими силами - можете.Про лишение род. прав могу рассказать по телефону (уж очень долго писать) 0505492974

Леся Целикова 0505542573

По розлученню -для початку подайте позов до суду і чим швидше це зробите, тим швидще призначать засідання, позов підготуйте самі і подайте до суду. Відносно заборонити бачитись з дитиною батьку- це неможливо з юридичної точки зору, оскільки нема позбавлення батьківьких прав, а для такого позбавлення потрібно збирати докази, що батько не виконує свої обовязки відносно дитини і несплата аліментів не є основним у цьому питанні. Що стосується несплати аліментів- напишіть заяву до поліції або прокуратури за ухиляння від сплати аліментів, а також дізнайтесь у виконавчій чи накладений арешт на майно( якщо воно є), чи є заборона на виїзд за кордон і т.д.

Аноним

Моя ситуація:В мене 1дитинка до 11 міс. і явагітна 2.Чоловік веде себе неадекватно- ламає меблі і піднімає на мене руку.В міліції вже 2 заяви про насилля в сім'ї і ніякої допомоги.Чи можу я з ним розлучитись?

Олександер

А если мени несказалы а зроболы в тьомну

~= А Д В О К А Т =~

Значить вони виявились проворні - так і буде. Вся справа в грамотності...

При написании ответа используется разметка Markdown.