2502 дня назадОлена

Здаю в оренду квартиру, хочу прописати пункт в договорі оренди про неможливість прописки орендарів в моїй квартирі,як правильно сформулювати цей пункт,?дякую!

так і пишіть, що заборонено здійснювати прописку (реєстрацію місця проживання) Орендаря та третіх осіб за цим договором

~= А Д В О К А Т =~

Але це буде незаконна вимога, а тому недійсна. Написана лише для морального вашого "заспокоєння". Все одно дозвіл на прописку надаєте ви - власник (без вашого дозволу - не пропишуть), то нащо ще й обмежувати договірним порядком конституційне/законне право громадянина на отримання реєстрації. Наприклад, якщо ви передумаєте, то що договір переукладати, а його ж ще й реєструвати потрібно, якщо законно - чи ви й цього не збираєтесь робити? Це все одно, що написати щоб він і до сусідки не залицявся.

"Але це буде незаконна вимога, а тому недійсна", "обмежувати договірним порядком конституційне/законне право громадянина на отримання реєстрації"

Балаушко, ви серйозно???))))))перечитайте тверезу голову ці бздури, що написали і зав'язуйте з наркотою...

Если арендатор не будет прописан , то не сможет кого то там зарегистрировать, а если у арендатора будет прописка то он сможет зарегистрировать в квартире своих несовершеннолетних детей и никаким пунктом договора это не ограничить

При написании ответа используется разметка Markdown.