2466 дней назадАноним

Підскажіть будь ласка, на руках у мене є типова угода про підготовку фахівця з вищою освітою, згідно додатку 1 до пункту 5 порядку працевлаштування випускників вищих медичних закладів, фармацевтичних закладів освіти, підготовка яких здійснювалась за державним замовленням. Проходячи інтернатуру у моїй сім,ї сталося горе-батько та мати стали інвалідами 2 групи. У законодавстві України є пункт, згідно якого можна розторгнути договір на підставі інвалідності 2 групи, а про справку і мови не йдеться. Прийшовши в обл. зрав мені сказали, що потрібна справка про догляд за інвалідом, але ВКК таку справку не дає-пояснює тим, що 2 група інвалідності, а не 1 група. Питання: чи маю я право розірвати дану типову угоду на підставі інвалідності без предосталення справки про догляд?

~= А Д В О К А Т =~

Це потрібно юристу спочатку почитати вашу угоду, а не сприймати "зі слів", там можуть бути закладені непомітно суттєві обставини. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Аноним (автор вопроса)

Договір складений на підставі постанови 992 та наказу 367, нічого щайвого немає. Питання стоїть в довідці про догляд за інвалідом. Чи потрібна вона чи ні?

Аноним (автор вопроса)

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/992-96-п

При написании ответа используется разметка Markdown.