2428 дней назадМикола

Тема ..обмін нерухомості

Доброго дня ..в мене запитання стосовано обміну нерухомого майна ..ящо можна підскажіть...я проживаю в м.Івано -Франківськ ..маю у власності преватизовану кімнату в гуртожитку(всі документи присутні) ...сусідка запропонувала зробити обмін кімнатами(в тому ж блоці) ..хотів би запитатись ..як проходить обмін ..на які нюанси (документи) звертати увагу ...які підводні камені можуть бути...як не попасти в якусь аферу і втратити майно ..підскажіть ..

Если у соседки так же приватизированная комната, заключайте у нотариуса договор мены.

~= А Д В О К А Т =~

А головне все ж не лише в тому (тобто в документальный частині). Багато проблем може бути в прихованих дефектах (технічних, будівельних та інших) нової нерухомості.

Якщо цікавить більш повна консультація про всі ризики при отриманні нерухомості, від яких можна застерегтись - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Аноним

Добрий день чи можна роз міняти квартиру 3 кімнату коли приписані там 5 людей з неповнолітньою дитиною дитина моя

Аноним

Разменять квартиру можно при согласии всех собственников (не прописанных).

~= А Д В О К А Т =~

Важливо знати не хто прописаний, а хто власники (чи співвласники) - ось саме вони разом добровільно вирішують питання про обміни, розміни - це якщо квартира приватизована. А якщо не приватизована - то дійсно всі прописані це ж саме вирішують теж по згоді всіх.

При написании ответа используется разметка Markdown.