2442 дня назадТая

Добрый вечер. Вопрос: я родила в браке ребенка, но он не от мужа. На момент рождения мы 3 года жили раздельно. Муж записал ребенка на себя.Сейчас я хочу развестись и чтобы в графе отца был прочерк.Как составить правильно иск..Подавать на лишение отцовских прав, так как в жизни детей он не участвует) или просить суд считать регистрацию записи ребенка при рождении не действительной и какие последствия будут после этого?Скажу сразу, претендентов на отцовство нет, отказ от ребенка муж писать не хочет и денег на ДНК экспертизу у меня нет. А развестись очень хочется.10 лет живем отдельно. Спасибо.

Розлучатися можете коли забажаєте, це не має відношення до батьківства. Якщо бажаєте виключити дані про батька, потрібно подавати заяву про виключення записів із актового запису про батька дитини, якщо чоловік визнає позов, можливо обійдеться без експертизи. Позбавлення батьківських прав не варіант, оскільки чоловік і надалі буде вважатися батьком дитини, записи про його батьківство залишається.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Тая (автор вопроса)

А якщо чоловік визнає цей факт, він з самого початку знав. Просто в той момент перебуваючи у шлюбі ніхто з нас не дізнавався, що можна було і не записувати на нього дитину. Чим мені це загрожує, якщо суд виключить запис? І скільки коштують Ваші послуги? Дякую за відповідь.

Тая (автор вопроса)

Доброго дня ще раз. Скільки у Вас коштує складання позову до суду по таким питанням: 1. Розірвання шлюбу 2. Аліменти 3. "Оспаривание" батьківства Чи можна об'єднати якось ці позови? Дякую. Дуже чека на відповідь.

У кожного правника свый прайс на юридичны послуги. Звертайтесь до любого та з'ясовуйте. Розірвання шлюбу та стягнення аліментів ще можна об'єднати, але незрозуміло - навіщо стягувати аліменти, якщо плануєте оскаржити батьківство?

Тая (автор вопроса)

А Ви не займаєтесь такими питаннями?

якщо є бажання - телефонуйте, поспілкуємось.

Так, юристи таким займаються, Денис Валерійович вам все пояснить, телефонуйте до нього ))

При обращении в суд , Вас разведут без особых осложнений... При оспаривании отцовства велика веротность проведения судебной експертизы.

~= А Д В О К А Т =~

Или по согласию сторон можно обойтись и без неё (экспертизы), так как лишние деньги никому не помешают, которые не будут затрачены на неё.

При написании ответа используется разметка Markdown.