2446 дней назадАноним

На протязі 2016-2017 років щомісячно з моєї заробітної плати бухгалтерією підприємства проводились відрахування по виконавчому листу і перераховувались на виконавчу службу. Виконавча служба за цей період не перерахувала жодного платежа позивачу (Альфа банк). Альфа банк передав мою справу Укрборгу т.к. не отримував коштів. Відповідь виконавчої служби на питання "чому не перераховувались кошти?" - робив неуважний виконавець і за це його звільнено. Хто несе відповідальність за таку бездіяльність? Чи правомірно? Що можна зробити в такому випадку на свою користь?

ДВС винна. А Вам потрібно доводити відсутність Вашої провини. Витребуйте довідки з Вашої бухгалтерій та з ДВС про ці події та надайте судові, якщо до суду звернулися з позовом.

~= А Д В О К А Т =~

Ви захищені доказом того, що бухгалтерія законно перераховувала - що вам ще потрібно? Видається, що все інше - не ваші проблеми повинні бути. А в суді, так, підтвердіть ці факти документально і все - далі очікуйте правильну судову юридичну оцінку цього всього.

При написании ответа используется разметка Markdown.