2440 дней назадАноним

Добрий вечір! В червні цього року я закінчила бакалаврат в Ужгородському національному університеті, за спеціальністю "Філологія. Прикладна лінгвістика". В дипломі зазначено наступні професії: бакалавр філології, перекладач, лінгвіст-інформатик. Питання таке: як мені мені отимати печатку перекладача? Є якиїсь особливий порядок?

НЕТ ТАКОЙ ПЕЧАТИ ПЕРЕВОДЧИКА)))

перекладачем може бути особа, яка вільно володіє мовою, знання якої необхідне для усного чи письмового перекладу з однієї мови на іншу, а також особа, яка володіє технікою спілкування з глухими, німими чи глухонімими.

Факт вільного володіння іноземною мовою потребує доведення .Єдиним допустимим доказом вільного володіння іноземною мовою є документ про відповідну освіту та кваліфікацію перекладача.

Леся Целикова 0505542573

Вы можете себе придумать ее сами и заказать в организациях которые изготавливают печати. Вы обращаетесь с паспортом и кодом, приносите готовый шаблон или вместе с их дизайнером разрабатываете и Вам изготовят оттиск того что вы пожелаете, хоть "метелика", хоть шмеля. Но это не печать в понимании печати, скорее это факсимиле Вашей подписи с Вашим ФИО. Организаций которые "нарезают" печати очень много в интернете, выбирайте любую.

я так розумію, під печаткою перекладача автор має на увазі, що хоче працювати на себе, робити переклади та ставити свою печатку? От тільки цікаво, а що на тій печатці буде зображено ? Зазвичай, відтиск печатки дає інформацію про суб*єкта підприємницької діяльності, з кодом ЄДРПОУ і тд.... , а тут точно тільки метелики можна зобразити на даному етапі:)))

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібно зареєструвати ФОП і тоді логічно впишеться тема використання печатки ФОП (можна на ній і різні написи-малюнки-логотипи-"сімейний"герб домалювати), хоча зараз жодні печатки не обов'язкові (навіть для юридичних осіб, крім держустанов).

При написании ответа используется разметка Markdown.