2411 дней назадАноним

Доброго дня. Прошу вашої допомоги. 3 дні тому, мене ненавязливо обманули з орендою квартири на ОЛХ. Перерахувала на карту Ощадбанку 1000 грн, Продавець зник, заблокував вхідні виклики. Сама користуюсь послугами Приват банку. Перераховувала через додаток приват 24. Номер карти отримувача та прізвище і імя отримувача у мене є. Чи прийме Приват банк заяву на поверенння коштів і якщо ні, то що робити у такому випадку аби повернути кошти?

Аноним

При чем тут Приват?! Вы сами перечислили или вас заставили? Сами! Поэтому можете только обратиться в полицию.

пиішть заяву в поліцію , їх вичислять по номеру картки і ПІБ отримувача чи вийдуть через нього на "шахрая"....

~= А Д В О К А Т =~

Навряд чи поліція зможе зарадити, адже не суть в факті, а суть в доведеності мотиву зловмисника. Якщо він скаже наприклад що ви повернули йому якийсь старий борг - чим доведете інше, якщо він свій аккаунт прибере з сайту? Чи ще що придумає схоже... Треба було зберігати срішноти переписки тощо.

Юрист Харьков 0957196933

Звертайтесь до поліції з заявою про вчинення шахрайства. Плюс, спробуйте вийти на реального орендодавця квартири, можливо, йому щось відомо. А по телефону у вас були розмови з ним?

Поліція може зарадити, в межах перевірки Вашої заяви встановити адресу місця проживання особи, щодо якої Ви заявляєте про шахрайство. А далі справа лише в тому, щоб з дотриманням ЦК і ЦПК стягнути ці кошти в судовому порядку. Якщо буде відомо місце проживання отримувача коштів і є квитанція про оплату, звертайтесь, допоможу з позовом за символічну плату.

При написании ответа используется разметка Markdown.