2414 дней назадНеизвестный

Доброго дня!! Питання в мене дуже важливе і якщо можна то прошу детальніше відповісти мені на нього!! В мене є будинок в якому проживали мої батьків, сталось так що вони померли і не залишили жодних документів на будинок, крім плана та домової книги, в мене прописка в цьому будинку, і всі мої діти теж мають ту саму прописку, в мене є ще зведена сестра(від першого шлюба мами), вона там не прописана і не проживає 16 років!! Чи можу я приватизувату будинок із земельною ділянкою, і які документи необхідні для цього?

Юрист Денис

Здравствуйте . Да можете . Для детальной консультации обращайтесь на почту :voropay.denis.ivanovic1964@gmail.com

Неизвестный

Это что получается, это я сам себе пишу вопросы и сам отвечаю? Кто из нас тогда неизвестный. И как юрист может называться неизвестным не понимаю.

Юрист Денис

У вас есть документы на землю ? . Кто владелец данной земли ?

Юрист Денис

Вообще вам нужно начать с визита в местные органы власти . Там вам всё подробно расскажут . Что и как делать.

Аноним

Відвідувачі сайту! Тут сидить якийся гавнюк-юрист під ніком Неизвестный, можливо, навіть не юрист, і посилає нас ходити по інстанціях, замість того щоб відповісти. Якщо таким "юристам" в падлу пояснювати людям, то якого х... він тут робить ? Як юрист.

більше всього що документів на будинок у ваших батьків не було ТОМУ у ВАС є 2 варіанти: - або по спадкуванню визнавати право власності на будинок (якщо ви приймали після смерті батьків спадщину)..... - або узаконювати через інспекцію архбудконтролю будинок (по спрощеній системі, так як він збудований до 1992 року)......

Щоб сказати щось детальніше треба знати всі нюанси. Більш детальна консультація платна, звоніть (093)76-777-00. Скажете з сайту 42юриста!

При написании ответа используется разметка Markdown.