2418 дней назадНаталія

Син закінчив 2 курс лісотезнічного коледжу, літом цього року написав заяву на перевід з денної форми навчання на заочну на платній основі в зв,язку з тимчасовим виїздом за кордон, рішенням педради було відмовлено в переводі, хоча місця на дану спеціальнісь на заочному є, прошу, допоможіть, що робити в даній ситуації...

Є письмова відповідь?

Наталія (автор вопроса)

Іванна, є відповідь, але я її ще не бачила, терміново разом з сином повертаюсь з закордону через цю ситуацію.

Наталія (автор вопроса)

Я по телефону сказала, щоб вони до мого приїзду підготовили письмову відповідь, але що з нею далі робити я не знаю і куди звертатись. По дорозі пишу на різні юридичні сайти, але ніхто мені не дає відповіді, прошу Вас про допомогу.

Відповідь можна оскаржити. Тому спочатку потрібно ознайомлюватися із відповіддю і дальше можна конкретно вирішувати як краще поступити.

Наталія (автор вопроса)

Дякую, Іванна, я через 2 дні буду дома, я надіюсь на вашу допомогу, напишу Вам, коли буду мати відповідь на руках.

Ок!!

Треба бачити відповідь, щоб зрозуміти подальщі кроки щодо вирішення Вашої ситуації. Як отримаєте продовжіть тему на данному сайті і Вам обов'язково допоможуть.

Наталія

Доброго дня. Коли я особисто звернулась до ректора і затребувала (не без свару) письмову відповідь, мого сина перевели на заочне навчання. Дякую цьому сайту і людям, які намагались мені допомогти в даному питанні..... дякую вам. ви робите хорошу справу....

Аноним

Дякую - це добре, але не булькаэ...

Тоже Аноним первому Анониму

Надурняк и уксус сладкий. Пить будешь?

При написании ответа используется разметка Markdown.