2411 дней назадГригорій

Купляю квартиру в будинку який було збудовано в 2011р з порушеннями, звели замість 26 32 поверхи. Будинок введено в експлуатацію не ДАБІ, а рішенням суду. У власника квартири свідоцтво на право власності видане на початку 2014, в Державному реєстрі дані співпадають з свідоцтвом. Будинок заселений на 85%, всі комунікації підключені. Чим я ризикую купляючи таку квартиру?

через суд напевно було визнано право власності на будинок а не введено в експлуатацію....і тоді даний об"єкт все одно потрібно вводити в експлуатацію а це робить тільки ДАБІ...... Треба детально вивчати всі наявні документи!!!

~= А Д В О К А Т =~

Якщо за вами зареєструють право власності (а зараз таке можливо без введення в експлуатацію при певних умовах) - то ви нічим не ризикуєте особливо чи більше ніж при інших купівлях нерухомості. Бувають інші ризики, їх багато - по кожному випадку варто вашому юристу ретельно вивчити документальну сторону питання хоча б, почитати то рішення суду тощо. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Григорій (автор вопроса)

На містобудівному кадастрі Києва сказано що об'єкт (будинок) введено в експлуатацію. Поруч недобудова червоним кольором, і в даних про недобудову сказано що незаконний цілий житловий комплекс разом із цим, уже заселеним будинком.

Григорій (автор вопроса)

І як щойно повідомив мені директор ОСББ, Района ДА жителів будинку реєструє, хотя поштової адреси ще немає. Наскільки важливо щоб була поштова адреса?

Аноним

і на яку адресу реєструють, якщо її нема?

Григорій (автор вопроса)

В свідоцтві на право власності вказана адреса, на неї мабудь і реєструють. Но на сайті укрпошти цього будинку немає.

~= А Д В О К А Т =~

Бувають інші ризики, їх багато - по кожному випадку варто вашому юристу ретельно вивчити документальну сторону питання хоча б, почитати то рішення суду тощо.

При написании ответа используется разметка Markdown.