2413 дней назадАноним

З офіційним чоловіком не проживаю вже більше року, він за кордоном, у нас спільний син 3 роки. маю відносини з іншим, нещодавно дізналась що вагітна, хочу розлучитись щоб розписатись з новим чоловіком

Аноним (автор вопроса)

Як швидко нас розлучать?

В залежності від навантаженості суддів у суді, до якого будете звертатись з позовом. Щодо м. Дніпро - 2-3 місяці при середній завантаженості. Буває і два тижні, і півроку - все залежить від судді та його завантаженості справами.

Аноним

Да. Розлучення, це вам не ДТП, де можна європротоколом обійтись і страхівками.

Якщо дійсний чоловік не буде заперечувати та надасть пояснення про це суду і або прийде на суд, або подасть заяву про розгляд справи за його відсутності, то від 2 тижнів до 2 місяців

якщо суд дізнається, що Ви вагітні, то відмовить в позові. Оскільки розлучення не допускається в період вагітності та до досягнення найменшою дитиною 1 року.

Чоловік, дружина мають право пред'явити позов про розірвання шлюбу протягом вагітності дружини, якщо батьківство зачатої дитини визнане іншою особою. (ч.3 ст.110 СК України)

Аноним

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ частіше заходьте на форум, а то щось втрачаєте кваліфікацію, кодекси не читаєте. Харків - рулить!

Я тому й рідко заходжу, бо кваліфікацію втратив. Підтягнуся до рівня форуму, буду частіше сидіти тут

Леся Целикова 0505542573

У нас по разводу в Киеве суд назначали 4 месяца, а рассмотрение через 6 месяцев( подали в конце мая- назначили на 20 ноября)

При написании ответа используется разметка Markdown.