2410 дней назадАноним

Доброго дня! В першу чергу дякую за відповідь! Я користуюсь послугами Укралізниці. Мова буде йти про електричку Івано-Франківськ -- Стрий, але я думаю, що це тільки один з випадків. Я сідаю на електричку в м. Долина, а в м. Стрию роблю пересадку на Мукачеве-Львів. В нормальній ситуації на пересадку чекати потрібно близько 5 хвилин. Але вже ДОСИТЬ БАГАТО разів траплялася така ситуація, що електричка Івано-Франківськ -- Стрий запізнювалася на достатній час, щоб пересадка не відбулася. То я вирішила сьогодні(16.09.2017) запитати на станції в чому причина запізнення, вони як виявилось не знають і знати не можуть. Тому я ще запиталася провідника, який сказав, що через те, що "багато пенсіонерів виходили на станціях"(Нічого тут не скажеш). А одного разу вже інша електричка простоювала більше пів години, щоб проїхав за словами провідника "вантажний поїзд", але натомість це виявився якись дво-вагонний елітний поїзд. Просто дістало ставлення до простих людей, як до нищого і не вартого поваги класу. Добре, ситуація #2: Ще окрім цих дивних спізнень електрички дуже часто відбувається ремонт колій на шляху зі Стрия до Львова. Причин не знаю, може мені варто було поцікавитись, але що з того. Ну добре, нехай залізницю "ремонтують", АЛЕ зазвичай люди, які їдуть до прикладу з Долини до Львова очікують на те, що зможуть пересісти, тому купляють білети Долига-Львів. Касир з чистою душею продає такі білети ні словом не обмовившись, що дорога ремонтується і пересадки не буде.

Питання: Що робити, якщо сталася ще раз така ситуація з запізненням або з продажем квитків на завідома скасований рейс?Куди звертатися і яку інформацію потрібно вказати, щоб на це зреагували. Хочеться вже жити в країні, де людські права мають цінність!

письмово звертайтеся до керівництва Залізниці з заявами і скаргами. Мають реагувати

~= А Д В О К А Т =~

А якщо не будуть реагувати - можете в країні, де людські права мають цінність (чи повинні мати!), подати позов в суд. Суд точно відреагує, але потрібно зібрати докази (краще в письмовій формі плюс можливо записати та додати аудіозаписи ваших розмов з посадовими особами залізниці). Якщо у вас активна життєва позиція та можете прикласти достатньо зусиль, то результат буде.

При написании ответа используется разметка Markdown.