2404 дня назадАноним

Я прожила в хаті 5 років,4 з яких там прописана,рахунки на газ і світло оформлені на моє ім'я,власниця- мати чоловіка,попросила нас звільнити хату,я з чоловіком, вагітна і з дитиною 3 років.Якія маю права на це житло?

Аноним

Нет. никаких прав вы не имеете вне зависимости от срока проживания, прописки. оформления лицевых счетов.

вы имеете право там проживать , но не право собственности

А.

Запитання: Чоловік Ваш теж прописаний у цьому будинку і чи перебуваєте Ви у зареєстрованому шлюбі? дитина зареєстрована теж тут?

зняття з реєстрації місця проживання можливе або в добровільному порядку або через суд. якщо через суд, то підставою для зняття з реєстрації місця проживання є відсутність члена сім'ї власника у займаному приміщенні понад один рік, виселення малолітніх дітей неможливе! Підставами для виселення без надання іншого жилого приміщення є систематичне руйнування та псування приміщення, порушення правил співжиття, ЦЮ систематичність потрібно довести фактами у судовому порядку вашій свекрусі, щоб Вас виселити.

А.

Ви маєте право користуватися жилим приміщенням, якщо постійно проживаєте в ньому, не порушуєте правила спільного проживання і не руйнуєте житло! і якщо ваша свекруха не викликає до Вас наряд поліції)

Аноним

Автор задавал вопрос: Які я маю права на це житло. - не о правах вообще, а о правах на жилье. Прав на жилье НЕТ и не будет! есть право только на проживание. а это разные вещи.

Автор має право проживання і може його успішно відстояти в суді

Аноним

Имеет право только на проживание!

Инна

Если ребёнок там тоже прописан, Вас тем более не имеют права выгонять до совершеннолетия ребенка. Пусть хранит Вас господь.

При написании ответа используется разметка Markdown.