2408 дней назадЛюдмила

Доброго дня! Я проживаю у відомчому гуртожитку з чоловіком та сином (17 років) уже понад 9 років на законних підставах (ордер). Незабаром планується приватизація. У травні цього року моя сімя придбала однокімнатну квартиру (55 м.кв.). Квартира офіціно зарєстрована на чоловіка і він є власником. Підкажіть, будь ласка, чи зможу я приватизувати кімнату у гуртожитку при таких обставинах? Дякую.

сможете .приватизируют в равных частях - те кто зарегистрирован в данной квартире. если хотите приватизировать на одного человека , то все остальные либо пишут отказ от участия в приватизации либо просто снимаются с регистрационного учета

~= А Д В О К А Т =~

А ще важливо щоб особи (чи особа), які приватизують житло - робили це один раз, так як таке право безоплатної приватизації надається лише 1 раз на життя. В інших випадках можливо теж приватизувати житло, але вже на платній основі. Тобто ви можете одна, на двох чи на трьох, залежно як інші відмовляться у вашу користь або випишуться на час приватизації (після можуть приписатись знову).

Леся Целикова 0505542573

Конечно можете приватизировать, ведь покупка никак не влияет на приватизацию.

При написании ответа используется разметка Markdown.