2410 дней назадАноним

Квартира являється співлвсністю його родичів . Діти знаходяться з ним він не хоче їх відавати мені .Знімаю квартиру . Не маю власного житла вихованка інтернату .Які мої права і в як мені повернути дітей.

~= А Д В О К А Т =~

Правий буде той з вас (і дітей скоріш за все залишать з тим з батьків), что має житло для їх проживання та мат.забезпечення.

Визначайте в судовому порядку місце проживання дітей з Вами, оберіть юриста і вперед, бо тут потрібно чимало доводити для позитивного результату. Якщо Ви зареєстровані у квартирі, з якої Вас вигнали, можете доводити Ваше право проживання там і маєте всі шанси виграти справу. Можу надати допомогу у підготовці документів до суду за помірну плату, звертайтесь

Леся Целикова 0505542573

Без суда Вам не обойтись, это точно. Вам нужно для ускорения процесса в суде параллельно с подачей заявления в суд обратиться в службу по делам детей по месту жительства детей. Можете даже написать заявление на издевательство и психологическое давление на детей. Такое заявление рассматривают очень быстро( 3 дня). Но хороший юрист Вам нужен будет, для правильного составления жалоб и заявлений, а в дальнейшем и для суда.

При написании ответа используется разметка Markdown.