2404 дня назадМарія
  Прошу допомоги, я Москалик Марія Миколаївна листоноша 2 класу відділення поштового зв’язку Снятин 1 ЦПЗ №3 м. Коломия Ів.-Франк. дирекції ПАТ «Укрпошта».
    19 травня 2017р. під час роздачі преси та пенсій на своїй дільниці зі мною сталась виробнича травма, а саме:   я впала з робочого велосипеда та одержала травму (складний перелом колінного суглоба) на який потрібна була операція. Робочий велосипед списали в той же день, підробивши мій підпис.

Були складені Акт №1 про нещасний випадок, пов’язаний з виробництвом (форма Н-1), та Акт розслідування нещасного випадку, що стався 19 травня 2017 року (форма Н-5), Голова та члени комісії, що склали дані акти, у висновку комісії, зазначеному в акті про розслідування нещасного випадку, вказали, що причиною нещасного випадку є моя особиста необережність, що я неправильно оцінила рельєф дорожнього покриття ( хоча впала через продтовари які видали на продажу на пошті, які знаходились в сумці на рулі) та природню кам’янистість на маршруті, проявила неуважність, чим порушила ст. 14 Закону України «Про охорону праці». Сама ж пошта від мене відмовилась перекинувши все на соц. Страх, , ті ж роблять те саме, гроші не виплачують, обіцяли оплатити лікування, але чеки до уваги не приймають, лікарняних нараховують дуже малу суму, на моє прохання надіслати мені копії протоколів про повне нарахування моїх лікарняних, від 2 серпня 2017р. і до сьогоднішнього дня я їх ще не отримала, хоча не одноразово їм про це нагадувала! Як діяти далі в такій ситуації, які наступні повинні бути кроки?

Моб. Тел.. 097 669 64 99 елек.ад. juliams1@ukr.net

~= А Д В О К А Т =~

Подавати позов в суд. У вас є хороші перспективи.

Письмові заяви з реєстрацією, а потім в разі потреби позов до суду

Скоріш за все лікарняні кошти не надійшли на підприемство від фонду, оскільки лікарняні сплачує саме фонд. Щож стосується додаткових витрат на лікування - то не відомо чи повідомляли Ви та кого саме про необхідність Вам відшкодувати Ваші витрати. Навіть якщо Ви підете до суду, то Вам потрібно розуміти хто буде відповідачем та зібрати ряд необхідних документів. Що стосуеться суми нарахування лікарняних- то тут багато в чому залежить стаж роботи та ряд інших факторів.

юрий

Чи можу я добитись справедливості . Була травма на виробництві ще у 2003р - подавав в суди; але всі рішення були не на мою користь .

Аноним (автор вопроса)

щиро дякую за відповіді

При написании ответа используется разметка Markdown.