2395 дней назадСергій Бернацький

у серпні поточного рокувирішив розірвати договір з Укртелеком про надання послуг з стаціонарної телефонії та інтернет. у м.Дубровиця Рівненської обл. центру обслуговування абонентів немає, тому в телеф. режимі звернувся у відповідний центр у м.Сарни (який обслуговує наш район( та на центральний телефон гарячої лінії компанії. Там повідомили, що необхідно написати заяву , додати копію паспорта та оплатити заборгованість Заборгованість у серпні погашено та рекомендованим листом надіслано заяву про розірвання договору, копію паспорта та копію квитанції про сплату. 02.09.2017 звернувся на центральний телефон гарячої лінії компанії про причини не розірвання договору бо телефон працював та інтернет був не відключеним. там пояснили, щозаяву прийнято в роботу. 27.09.2017 отримав лист від компанії, що договір не розірвано, мушу з'явитись особисто в центр обслуговування абонентів для подачі заяви прол розірвання договору. мені нараховано абонплату за вересень. мій тел 0691119353 ел пошта Bern79@ukr.net

~= А Д В О К А Т =~

Вони формально праві - звідки відомо, що підпис на заяві ваш, а не "жарти" сусіда. Потрібно було завірити нотаріально підпис і тоді надсилати.

Аноним

А копія паспорта тоже сусіда

Аннет

А електронна подпись не підійде?

~= А Д В О К А Т =~

Чи приймають електронний підпис - це потрібно у них виясняти. А дані паспорта - скоро можна буде з парканів переписувати - всі державні, банківські, податкові бази даних всіх громадян України давно вже продані хто бажав купити на чорному ринку...

Максим

доброго дня(ранку,вечора), а чи законно вони нараховують борг за заблокований через несплату інтернет, написав ел. звернення з усіма даними щоб відключити інтернет, рахунок приходить з великим боргом за декілька місяців, інтернет при цьому заблоковано.

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно офіційно розірвати договір.

Аноним

Як розірвати офіційно коли заяву кидаєш у скриньку. Ні тобі вхідного номера, ні тобі підтвердженого підпису, адже спілкування із скринькою.

Аноним

Сдать заявление в канцелярию , менеджеру под роспись или послать заказным письмом.

Аноним

Спасибо за совет. Чисто интуитивно решила пойти этим путем, а тут Ваш совет и яркие впечатления других пользователей. О результате доложусь тут. Н. Юсупова

Аноним

Доброго дня, підскажіть будь ласка як діяти, якщо Абонент( користувач) телекомунікаційних послуг згідно договору помер 02.07.2021 та даними послугами ніхто не користується з моменту його смерті, однак Укртелеком надсилає квитанції про заборгованість. Яка може бути заборгованість, якщо їх послугами ніхто не користується?

Аноним

Откуда Укртелеком знает о смерти абонента?! Вы его уведомляли? Пишите заявление о расторжении договора. прилагайте копию свидетельства о смерти.

Аноним

Доброго дня підкажіть як мені поступити. Замовив послугу Інтернет в одного провайдера але укртелеком перехватив заявку і під видом провайдера до якого подавалась заявка підключив свій інтернет жодних договорів не підписував а також вони надали свій роутер начебто в оренду просто прийшли і підключили. Через місяць користування інтернету мені приходить квитанція на сплату. На даний момент я підключив собі провайдера до якого подавав заявку і тепер з ним співпрацюю а обладнання укртелекому просто лежить в сторонці чи повинен я сплачувати за такий їхній обман. Жодних заяв чи документів не підписував.

При написании ответа используется разметка Markdown.