2368 дней назадІрина

Доброго дня. Ситуація склалася таким чином: працюю в власному магазині продавцем, до мене прийшла місцева жінка і попросила щоб я їй дала продуктів в борг,тому що в неї 3 дітей, держ. допомога ще ненадійшла і їй потрібно їх[ годувати .Я по доброті, тим більше,що вона проживає неподалік, дала продукти, протягом місяця вона заборгувала 3000 грн., після чого коштів не відає, а при свідках заявила, що дійсно винна вище вказану суму коштів за продукти, і їх поверне, але пройшло більше 3-х місяців,вона не повертає,та при зустрічі втікає. Який можливий вихід з данної ситуації???

в правовом поле никакого выхода.

~= А Д В О К А Т =~

В стандартном 'правовом" поле может и нет, при творческом подходе ВОТ И ЕСТЬ. При чем, также в правовом поле.

Хе-хе, а вот поведайте всему честному народу о таком творческом подходе в правовом поле, когда имеется долг без расписки. Как по мне,такое утверждение - чистое шарлатанство.

я думаю, тут мова про або подання заяви до поліції і якщо особа, що опитуватиметься при перевірці заяви, не додумається заперечувати про борг, то використати матеріали в цивільному судочинстві, або підписання з боржником додаткових документів на зразок акту звірки взаєморозрахунків тощо та їх знову таки використання для подання позову про стягнення заборгованості

При написании ответа используется разметка Markdown.