2368 дней назадАноним

Власник квартири моя мати. Приписані в ній я та дружина. Ми розлучаємося. Дружина має право на цю квартиру.

если собственник квартиры ваша мама - то только она имеет право на эту квартиру, вы и ваша супруга (даже бывшая) имеете право в ней только проживать.

~= А Д В О К А Т =~

Але дружина може залишати за собою право на проживання достатньо тривалий час.

ні, ніяких прав власності на квартиру вона не має. Тільки право на користування/проживання, так як прописана там......якщо вона там не живе більше 1 року то можна її виписати через суд(відповідно до ст. 405 ЦКУ) , без її згоди!

Якщо буде потрібна допомога з випискою дружини, звоінть (093)76-777-00. скажете з сайту 42юриста!

Полтверждаем мнение коллег. Жена права собственности на квартиру не имеет, имеет лишь право пользования, т.к. прописана в квартире. Выписать жену из квартиры возможно при наличии оснований, т.о. Вам необходима юридическая консультация с предоставлением с Вашей стороны документов.

Аноним

Ага, розбігся звертатись, це ж тоді платити прийдеться, а хочу виключно безкоштовної допомоги, тому без всяких дзвінків та документів просто підготуйте документи на виписку і викладіть їх прямо тут. Що вам складно?

Аноним

На выписку нужно заполнять бланк а не просто писать заявление. И это в том случае, если человек выписывается добровольно. А принудительно - через суд.

Адвокат Київ 0996199723

Ні не має. Реєстрація тільки підтверджує право користування і все. Якщо сама виписатися не захоче то спокійно випишете в судовому порядку.

При написании ответа используется разметка Markdown.