2361 день назадАноним

Доброї ночі!Домоможіть будь-ласка!У 2010році мені мама подарувала автомобіль!В 2013р.я розлучилася з чоловіком,але так зклалося,що ми знову зійшлися з ним!Але у судді нас розлучили!Після розлучення ми живемо разом уже 4роки!Маємо дво дітей!Чоловік хоче придбати нове авто,але так як не вистачає грошей,він хоче продати мою машину,яку подарувала мені мама,але ж документи він хоче зробити на себе,тому що більшу суму грошей,докладає він!Я не знаю як правельно мені поступити!Я боюся,що я залишуся без грошей та без машини!Як мені бути в цій ситуації?Живемо ми на цей час дуже погано,кожен день скандалимо!

При ситуації, що Ви описали продавати Ваше авто не варто Якщо Ви все таки вирішили продавати, то у свідоцтві на нове авто вас необхідно зазначити у графі Особливі відмітки, як співвласника.

Леся Целикова 0505542573

Или расписаться и стать мужем и женой, и только потом покупать автомобиль.

Аноним (автор вопроса)

Дякую!Я теж говорила,що не потрібно продавати,але він мотивує тим що вона у поганому стані!Він говорить,що напише міні розписку,ЩО В РАЗІ ЧОГО,ТО ВІН МЕНЕ ПОВЕРНЕ ОЦЮ СУМУ,ЯКУ ДАЛИ ЗА МАШИНУ!

если правильно напишет расписку , то это тоже вариант . но все таки склоняюсь к варианту, чтобы вы были указаны в техпаспорте як совладелец, тогда без вашего ведома с ней ничего он не сможет сделать - не заложить , не подарить , не продать

Аноним (автор вопроса)

Дякую!А як що нас розвели у судду,але у юстиції нам штампи у паспорт не поставили,що ми розведені!То це дійсно ми розведені?Чи без юстиції рішення суду не дійсне?

вы действительно разведены , независимо от того поставили вы штамп или нет

При написании ответа используется разметка Markdown.