2386 дней назадАноним

Доброго дня. У звязку з поломкою потягу та подальшим запізненням(на 2 год 40 хв)вчора(13.10)я та мій хлопець пропустили літак та не маємо можливості скористатися туристичною путівкою(через відсутність місць в літаках на наступних декілька днів). Чи може укрзалізниця компенсувати наші витрати (для нас вони чималі, не враховуючи моральних)? Що робити в такій ситуації?

~= А Д В О К А Т =~

Подавати в суд.

Звернутися з письмовою вимогою до вокзалу кінечної станції прибуття пояснити, у зв'язку з чим сталося запізнення. Після чого скласти позов й спряаувати його до суду про відшкодування усіх Ваших витрат, а також моральної шкоди.

Леся Целикова 0505542573

Для початку візміть довідку в Укрзалізниці про час прибуття потягу та про причини його запізнення. Потім Вам потрібні довідки з аєропорту та Укрзалізниці та всіх можливих маршрутів що Ві не змогли виїхати у інший спосіб, ну наприклад потягом до Польші, а звідти літаком до необхідної країни. І лише зібравши низку документів можете подавати до суду. А інакше лише з квитками та без доказів Ви нічого в суді не доведете.

При написании ответа используется разметка Markdown.