2379 дней назадАноним

У статті 188 КпАП України передбачено відповідальність за приховану від огляду передачу або спробу передачі будь-яким способом особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань, алкогольних напоїв, лікарських та інших засобів, що викликають одурманювання, а так само інших заборонених для передачі предметів. У ч. 2 ст. 307 КК України, передбачено відповідальність за збут або передачу наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місця позбавлення волі.

Яка з зазначених вище норм підлягає застосуванню у разі, якщо предметом відповідного діяння виступають речовини, що викликають одурманювання, включені до Переліку психотропних речовин, обіг яких обмежено, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 травня 2000 р. № 770?

~= А Д В О К А Т =~

Порівняйте хоча б текст другого абзацу з першим - і все стане очевидним. Ключове слово "одурманювання". І такі вправи розвивають. Ви читаєте (чи дивитесь) хоча б які-небудь детективи? Намагаєтесь вирахувати злочинця не дочікуючись закінчення?

~= А Д В О К А Т =~

Владилен! Ну зачем испортил(-и) воспитальный процесс ?? Хотя ладно: 13 часов было достаточно...

При написании ответа используется разметка Markdown.