2379 дней назадАноним

Добрый день у меня такая проблема, я пропустила строк по вступлению в наследство после смерти моей мамы. Уже прошел год и два месяца, подскажите пожалуйста как мне бить и что делать в этой ситуации?

Аноним

если нет больше наследников ,суд признает наследницей Вас .

Якщо ви на момент смерті мами були проживали/зареєстровані з нею разом то ви фактично прийняли спадщину і до нотаріуса протятгом 6 місяців звератись не обов"язково.....можна будь-коли!!!!! Якщо ж ні то: 1. звернутись до нотаріуса з заявою про прийняття спадщини і отримати письмову відмову (так як строки пропустили) 2. через суд поновлювати строк.

Я можу недорого взятись за вашу справу (детальна консультація, написання позову в суд, ведення справи "під ключ"), звоніть (093)76-777-00 скажете з сайту 42юриста!

Обратитесь к нотариусу и после отказа - обращайтесь в суд.

~= А Д В О К А Т =~

А якщо ви не прийняли спадщину окремою заявою (або не була прописана з мамою) - то тоді складно буде подовжити своє право в суді, адже після пропуску потрібні поважні причини...

якщо були зареєстровані за однією адресою зі спадкодавцем, вважається, що вступили в права спадкування і ніяке поновлення строку не потрібне. В будь-якому разі Вам спочатку до нотаріуса

При написании ответа используется разметка Markdown.