2349 дней назадАноним

Чи забороняється законом те що батько перебуває в членах комісії МСЕК, а його дочка там же оформила ІІ прецездатну групу інвалідності. Проживають в одному населеному пункті. Чи мала право вона це робити, чи можливо потрібно звернутися в інший МСЕК щоб не було факту зловживання службовим становищем. Якщо так то підкажіть будь - ласка закон де вказано про перевищення службових обовязків.

~= А Д В О К А Т =~

Головне щоб батько офіційно не приймав участь в оформленні, не підписував документів про це - тоді б це був конфлікт інтересів. А так може його й немає - цього конфлікту. Можете повідомити про свою підозру в корупції в прокуратуру (звернутись з письмовою заявою про це), отримаєте відповідь.

Аноним

Решение о назначении инвалидности принимает комиссия, а не лично отец, член комиссии, соответсвенно все члены комиссии несут солидарную ответственность за принятое решение.

Аноним (автор вопроса)

Анонім ви читали моє запитання????? Воно звучало так - Чи забороняється законом те що батько перебуває в членах комісії МСЕК, а його дочка там же оформила....... я розумію що рішення приймає не батько , а члени. Я питаю про закон!!!!!!! Чи є він(закон) такий що забороняє?

Аноним

Нет такого закона.

При написании ответа используется разметка Markdown.