2371 день назадАноним

Хочу позбавити колишнього чоловіка батьківських прав. Ми проживаємо у різних містах. Яку службу у справах дітей потрібно залучати як 3 особу, за моїм з дитиною місцем проживання чи за місцем проживанння батька? Наскільки я зрозуміла, в суд я подаю саме за місцем проживання відповідача (батька)

Леся Целикова 0505542573

Службу у справах дітей за місцем проживання дитини. Але для прискорення процесу Вам потрібно написати заяву до самої служби, оскільки розгляд таких заяв проходить як правило раз на місяць у встановлену дату, що до позбавлення батьківських прав чоловіка колишнього та зібрати чимало доказів, що він не приймає участі у вихованні дитини. Для позбавлення батьківських прав потрібні вагомі аргументи і те що він не платить аліменти та рідко приїздить не є основним доказом.

Вопрос лишения родительских прав очень сложный. Обращаться нужно в суд. Законом предусмотрен четкий перечень оснований, при которых суд может лишить родительских прав. Кроме этого, еще необходимо провести большую работу. Нужно составить социально-психологический портрет ребенка, необходимо поработать со службой по делам детей. В моей практике такие дела были. Нужна будет помощь, обращайтесь.

Аноним (автор вопроса)

Спасибо большое

При написании ответа используется разметка Markdown.