4104 дня назадЛюдмила

Живе одинока жінка 72 років в селі, в своєму будинку.Кілька років назад провела до будинку природній газ.Працівники газової служби прийняли об"єкт(все було зроблено згідно документації) У січні цього року прийши ці ж працівники і "відрізали" газопостачання до будинку,Це тоді, коли на вулиці сильний мороз.Мотивують це тим, що потрібно зробити витяжку. Але ж не взимку?! І чому, коли ВОНИ ж, складаючи документацію, враховуючи всі норми- зразу не вказали? Запитання-чи правомірні їхні дії взимку? Коли людині неможна ні їжу приготувати, ні натопити????? Як бути в цій ситуації? допоможіть!

Не хочу Вас разочаровывать но отсутствие вытяжки это прямая угроза жизни жильцов дома, поэтому в случае чего, не дай Бог, газовщики могли быть привлечены к ответственности, рисковать им не хотелось поэтому отключили. А вот почему они сразу не сказали это нужно выяснить.

Людмила

Спасибо за ответ. Но в проекте вытяжки нет. И вместо вытяжки, над конвектором была сделана форточка.Уже этот вопрос уладили. Огромное спасибо за помощь всем.

При написании ответа используется разметка Markdown.