2355 дней назадЛюдмила

Здравствуйте. Я в 2002 году закончила Харьковский финансово-экономический институт дистанционно. Есть диплом и рекомендационное письмо. Считается это высшее образование или нет?

Залежить який ступіть вам присвоєно. На 2002 рік отримання повної вищої освіти підтверджувалося отриманням ступіня спеціаліста.

Аноним (автор вопроса)

Извиняюсь попутала в 2000 году закончила.

~= А Д В О К А Т =~

Если диплом выдан со всеми реквизитами и в это время ВУЗ имел право подобное выдавать и имел надлежащий статус - то СЧИТАЕТСЯ.

Який ступінь в дипломі записано?

Аноним (автор вопроса)

Написано так: Рішенням екзаменаційної комісії від 18.08.2000р. присвоєна кваліфікація "Бухгалтер"

Леся Целикова 0505542573

У вас в дипломі повинно бути написано яку саме освіту Ви отримали. Я в 2000 закинчила один з ВУЗів (КНЕУ), так у мене чітко зазначено "отримала повну вищу освіту за спеціальністю"ххх" та здобула кваліфікацію "ххх". Окрім того на самому дипломі на титульній сторінці написано що це диплом спеціаліста. Диплом пластиковый встановленого на той час зразка з голограммою . На даний час освіта спеціаліста прирівняна до освіти магістра. В дипломах не зазначається форма навчання. Отже в вашому дипломі також повинно бути написано у Вас диплом спеціаліста чи бакалавра.Якщо спеціаліст- то повна вища, а якщо бакалавр- то неповна вища. На даний час освіта спеціаліста прирівняна до освіти магістра.

При написании ответа используется разметка Markdown.